Zo wordt jij een professionele crypto handelaar

Zo wordt jij een professionele crypto handelaar

Er komt een hoop informatie af op de beginnende crypto handelaar. Hoe ga je hier nou het beste mee om? Dit zijn de drie beste tips voor de beginnende handelaar in de complexe wereld van cryptocurrencies. Zo wordt je in razendsnel tempo een professionele handelaar.

Vraag advies

Om te beginnen moet je werken met een erkende broker of exchange. Voor Nederlanders is Bitvavo aan te raden. Dat scheelt al aanzienlijk veel hoofdpijn en stress. Een goed platform is het halve werk. Durf vooral om advies te vragen.

Houd je emoties in bedwang

Het belangrijkste om als handelaar vooruitgang te boeken, is jouw emoties leren te beheersen. Onze emoties zijn geweldige hulpmiddelen die de evolutie ons gaf om te reageren op gebeurtenissen in de echte wereld. Ze helpen ons om in een fractie van een seconde te reageren als een auto naar op ons afkomt bijvoorbeeld. Maar ze werken juist tegen om als handelaar op de lange termijn te slagen.

Om jouw handels methode te ontwikkelen en te verbeteren, is het vooral belangrijk je aan die methode te houden. Alleen op deze manier merk je of goed werkt. Het is dus belangrijk je niet door emoties te laten lijden, hoewel dit wel vaak de eerste impuls is. Als je je door emoties laat leiden zal je nooit weten of de methode werkt, en hoe deze eventueel verbeterd kan worden.

Less is more

Handel niet in teveel valuta tegelijkertijd. Dan zie je door de bomen het bos niet meer. Laat je adviseren door een goede exchange, zoals Bitvavo. Het doel is om tijd te besparen en fouten te elimineren. Het doel is om gemakkelijk geld te verdienen. Goede professionele handelaren verdienen hun dagelijkse uitgaven van 10 tot 30 minuten aan handel per dag.

Plaats een reactie